tag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post3488199024528329586..comments2024-03-27T01:49:49.226-07:00Comments on o varení...: Jesenná polievkaEva Uhlíkhttp://www.blogger.com/profile/05460460636954227111noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post-70743459918662501352019-08-29T09:58:18.354-07:002019-08-29T09:58:18.354-07:00s bujónom, ale aj s inými surovinami je to tak, že...s bujónom, ale aj s inými surovinami je to tak, že aj keď je v recepte napísané bujón každý si tam dá to čo bežne používa alebo čo má doma a väčšina tam ešte vrazí aj vegetu. Ja si napr. bujón mrazím. Keď mám viac vývaru, tak ho zredukujem na minimum, dám do malých misiek a zamrazím. Je výborný aj pod mäso, aj do polievok. Ale to neznamená, že bujón nekupujem, aj bujóny sú rôzne. Kupujem v DM sypký bujón a je dobrý. Eva Uhlíkhttps://www.blogger.com/profile/05460460636954227111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post-11493517400386484852019-08-29T07:42:58.847-07:002019-08-29T07:42:58.847-07:00Až na ten bujón. Tútu chémiu my nemusíme. Veď tá z...Až na ten bujón. Tútu chémiu my nemusíme. Veď tá zeleninka a klobása má svoju chuť aj vôňu. Prečo to kaziť bujónom.<br />Anonymousnoreply@blogger.com