tag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post4821918187557814692..comments2024-03-27T01:49:49.226-07:00Comments on o varení...: Keď varí muž - Ruský boršč Eva Uhlíkhttp://www.blogger.com/profile/05460460636954227111noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post-21557394599684909212018-03-28T02:22:45.521-07:002018-03-28T02:22:45.521-07:00ďakujem za pochvalu :) odovzdám manželovi. Kdesi s...ďakujem za pochvalu :) odovzdám manželovi. Kdesi som čítala, že boršč sa robí z trojakého mäsa, z hovädzieho, bravčového a jahňaciny. Nie som odborník na boršč ale asi je to ako s našim gulášom alebo kapustnicou - čo dedina, čo rodina každý má iný recept, ten svoj rodinný, taký aký mu chutí. A hlavne, že nám chutí.Eva Uhlíkhttps://www.blogger.com/profile/05460460636954227111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post-83883423989232044882018-03-28T00:04:10.238-07:002018-03-28T00:04:10.238-07:00Tak toto je konečně pořádný boršč. Ale stále zastá...Tak toto je konečně pořádný boršč. Ale stále zastávám názor, že nejlepší je hovězí vývar než vepřovýAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11358102042880456970noreply@blogger.com