tag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post8946253625794392454..comments2024-03-27T01:49:49.226-07:00Comments on o varení...: Klobáskové pagáčikyEva Uhlíkhttp://www.blogger.com/profile/05460460636954227111noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post-43736611617297237152018-02-06T07:45:36.551-08:002018-02-06T07:45:36.551-08:00ono to všetko záleží od syra a ani syr jednej znač...ono to všetko záleží od syra a ani syr jednej značky nie je vždy rovnaký... ja na zapekanie celkom rada používam mozzarellu tehlu, kupujeme ju na Morave, kúpime celú tehlu, nakrájam a dám do mrazničky... vyrába to nejaký talian z moravského mlieka a vyrába aj parmazán pod zn. Grand Moravia, veľmi dobré syry<br />a ďakujem :) prajem aj tebe všetko dobré :)Eva Uhlíkhttps://www.blogger.com/profile/05460460636954227111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1915120072439256724.post-89875539246027177832018-02-06T06:42:48.910-08:002018-02-06T06:42:48.910-08:00Vyzerajú fajn tie kapustové, tie syrové sú určite ...Vyzerajú fajn tie kapustové, tie syrové sú určite tiež dobré, len neroztečie sa syr po plechu? No neva, určite stoja za vyskúšanie. Tvoje recepty mám rada, Evi :) Nech sa ti darí ;-)niginahttps://www.blogger.com/profile/02347642893379018156noreply@blogger.com