Keď som si minulý rok priniesla zo záhrady prvý krát tekvice Hokkaido ani som netušila čo s nimi... v našej rodine totižto jedlá z tekvice moc nemusíme... keď som ale vyskúšala zopár receptov, hokkaido som si zamilovala a táto láska trvá dodnes... aj tento recept patrí k mojím obľúbeným....
tekvica hokaido
cesnak
olej slnečnicový
cesnak
olej slnečnicový
soľ
mleté čierne korenie
bylinky
mleté čierne korenie
bylinky
kyslá smotana
hrianky
hrianky
uložíme na plech a polejeme slnečnicovým
olejom a dáme piecť do horúcej rúry 15 minút.
ja som nemixovala, len som roztlačila vidličkou, keď som
videla tú krásnu slniečkovú farbu bolo mi ľúto mixovať, veď nie som bezzubá
pridala som petrželku, soľ a mleté čierne korenie a za lyžicu kyslej
smotany aby bola nátierka krémovitejšia...
odporúčam veľa cesnaku podávame natreté na hrianky
Pomazánka je určitě moc chutná.A krásně vypadá,opravdu jako sluníčko.
OdpovedaťOdstrániťdnes som robila faširky, a fazulový prívarok, no bolo to mnamky
OdpovedaťOdstrániťto verím, aj ja by som si dala taký dobrý prívarok :)
Odstrániť